Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş. ile Aydın İş İnsanları Derneği Başkanlığı Protokol Gerçekleştirdi

16.07.2020
Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş. ile Aydın İş İnsanları Derneği Başkanlığı arasında, 13 Temmuz 2020 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda İşbirliği Protokolü imzalandı.

Protokol Törenine,  Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş.  Genel Müdürü Prof. Dr. Cemal İyem ve Aydın İş İnsanları Derneği Başkan Fikret Utku Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Atılacak adımlar her geçen gün daha iyiye gidecek

Teknokent’in bölgesel anlamda Aydın için önemli bir değer olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Bölge içerisinde atılacak adımlar her geçen gün daha iyiye gidecek. Ülke ekonomisine katkı sağlanması anlamında Aydın'ın önceliklerinin de dikkate alınmasını önemsiyoruz.” dedi. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın İş İnsanları Derneği ile ADÜ Teknokent A.Ş. arasında yapılan protokol kapsamında, bölgedeki sinerjinin katma değerli ürünlere dönüşmesinin yanı sıra Üniversite-Sanayi işbirliğinin bölgede daha aktif bir şekilde ilerletilmesi açısından da önemli bir adım olduğunu belirtti.

Çok güzel projelere imza atacağımıza eminiz

Aydın İş İnsanları Derneği başkanı, Fikret Utku Uyanık “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve ADÜ Teknokent'e bakış açımız olumludur, teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyette bulunan ve bulunmak isteyen üyelerimiz var, çok güzel çalışmalara ve projelere imza atacağımıza eminiz. Bunun için ne gerekiyorsa sonuna kadar yapabiliriz." dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN