Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

'ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’ Tamamlandı

06.11.2023
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde 2-4 Kasım 2023 tarihleri arasında 18 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen ‘ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’ 4 Kasım 2023 tarihinde tamamlandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, Genel Sekreter Yardımcısı V. Tanfer Bilge, Üniversitemizin idari birim temsilcileri ile Üniversitelerin rektörleri, rektör yardımcıları, genel sekreterleri, genel sekreter yardımcıları ile idari birim temsilcilerinin katıldığı toplantıda; üniversiteler arasındaki ortak çalışma alanları, iş birliği ve paylaşım konuları ele alındı.

Üniversite rektörlerinin ve idari gruplarının bir araya gelerek ortak sorunların, çözüm önerilerinin ve yapılması planlanan projelerin, eğitimdeki yeniliklerin, sektördeki değişimlerin ve üniversitelerin gelecekteki hedeflerinin görüşüldüğü toplantı sonunda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar tarafından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e katılım belgesi takdim edildi.

Toplantı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleşen toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN