Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Acının İnsana Kattığı Değer Adlı Etkinlik Gerçekleşti

08.06.2022
Üniversitemiz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Acının İnsana Kattığı Değer’ adlı etkinlik, 6 Haziran 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Etkinliğe, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş,  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Serdar Sağkal, Prof. Dr. Ruken Akar Vural, Prof. Dr. Yalçın Özdemir, Prof. Dr. Nermin Koruklu, Doç. Dr. Didem Aydoğan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Özbay’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte, insanın yegane amacını uyum sağlamak olduğunu belirterek  “Etkilenebiliriz ama yolumuza devam ederiz. Kendimizi iyi hissetme özgürlüğünü kimse elimizden alamaz. Üstün yeteneklileri analar, liderleri koşullar doğurur. Kendi uçurumlarınız olsun yani zorluklarınız olsun. Bağlarımız ne kadar güçlü olursa o kadar yılmaz oluyoruz.” dedi

Etkinlik, çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN