90 Yaşındaki Hasta Kalp Pili ile Sağlığına Kavuştu

09.11.2017
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalına kalp ritimlerinde ciddi yavaşlama nedeniyle başvuran 90 yaşındaki hasta Yakup Karadağ, kalp pili ile sağlığına kavuştu.

Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz, “Yapılan tetkiklerinde hastanın kalp pili ihtiyacı olduğunu saptadık ancak ne var ki hastamızın enfeksiyon durumu da mevcuttu. Önce antibiyotik tedavisi ile iyileşmesi sağlandı. Ardından hastaya kalp pili yerleştirildi. 90 yaşında kusursuza yakın bir işlem başarısı ile hastamızın iyileşmiş olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.” sözleriyle işlem ve hastanın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hasta Yakup Karadağ, başta Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz olmak üzere emeği geçen tüm sağlık personellerine teşekkürlerini iletti.