”7 GÜZEL ADAM” ŞİİR DİNLETİSİNE YOĞUN İLGİ

23.12.2016
Üniversitemiz Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen “Yedi Güzel Adam” adlı şiir dinletisi, 21 Aralık 2016 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, üniversitemiz personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Genç Liderler Topluluğu tarafından hazırlanan bir video gösterimi ile başlayan dinletide Yedi Güzel Adam olarak tanınan;  Mehmet Akif İnan, Nuri Pakdil, Alaeddin Özdenören, Rasim Özdenören, Erdem Beyazıt, Cahit Zarifoğlu ve Sezai Karakoç gibi isimlerin şiirlerinden seçmeler okundu. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programda Neyzen Fatih Akkuş tarafından bir ney dinletisi gerçekleştirildi.
Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet Atik tarafından katılımcılara plaket ve çiçek takdim edilmesi ile program sona erdi.