Etkinlikte, Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin lisans bitirme projelerini sundukları poster sunumları büyük beğeni toplarken, katılımcı sektör temsilcileri ile öğrenciler arasında bilgi ve deneyim paylaşımı da sağlandı. Öğrencilerin yenilikçi ve uygulamaya yönelik projeleri hem akademik çevre hem de sektör temsilcileri tarafından takdirle karşılandı.
Poster sunumları değerlendirmesi sonucunda, Prof. Dr. Hilal Şahin Nadeem danışmanlığında, öğrencilerimiz İbrahim Kuzdağı ve Şehrivan Çiçek tarafından hazırlanan “Sorgum Unu ve Domates Kabuğu Artığı İlaveli Glutensiz Çorba Üretimi ve Ürünün Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje, birincilik ödülüne layık görüldü.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Yemin ve Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
TÜBİTAK 1001 Projesinin Tanıtımı ve Eğitim Atölyesi Gerçekleştirildi
Lise Öğrencilerinden Ziraat Fakültesine Ziyaret: Bilim ve Doğa ile Dolu Bir Gün
Üniversitemiz Akademisyenine Uluslararası Kongreden Ödül
Yaşlı Bakım Programı Öğrencilerinden 19 Mayıs’a Özel Moral Pikniği
Veteriner Fakültesi Öğrencileri “Suçsuzlar Çağı Suçlular Çağı” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi
Söke Meslek Yüksekokulundan Yıl Sonu Mezuniyet Sergisi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu