Etkinlikte, Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin lisans bitirme projelerini sundukları poster sunumları büyük beğeni toplarken, katılımcı sektör temsilcileri ile öğrenciler arasında bilgi ve deneyim paylaşımı da sağlandı. Öğrencilerin yenilikçi ve uygulamaya yönelik projeleri hem akademik çevre hem de sektör temsilcileri tarafından takdirle karşılandı.
Poster sunumları değerlendirmesi sonucunda, Prof. Dr. Hilal Şahin Nadeem danışmanlığında, öğrencilerimiz İbrahim Kuzdağı ve Şehrivan Çiçek tarafından hazırlanan “Sorgum Unu ve Domates Kabuğu Artığı İlaveli Glutensiz Çorba Üretimi ve Ürünün Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje, birincilik ödülüne layık görüldü.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu