27. Spor Şenlikleri Basketbol Turnuvasının Şampiyonları Belli Oldu

15.05.2024
27. Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen 3x3 Basketbol ve 5x5 Basketbol Rektörlük Turnuvası’nın 14 Mayıs 2024 tarihinde yapılan final müsabakaları gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Binali Yıldırım Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof Dr. Savaş Duman, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Osman Bağış, SKS Spor Şube Müdür V. Orhan Çınar Basketbol Komitesi Uzman Üyesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Gülen Vural ile Basketbol Komitesi Üyesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgen Veli Öztürk katıldı.

Törende dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Osman Bağış tarafından takdim edildi.