248 Şehit için 248 Adet Fidan Dikildi

17.07.2020
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Koçarlı Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı” projesi kapsamında, Koçarlı Büyükdere Mahallesi Aydın Adnan Menderes Kent Ormanı girişinde bulunan alanda fidan dikimi gerçekleşti.

Koçarlı Kaymakamlığı, Koçarlı Belediyesi, Koçarlı MYO ve Orman Genel Müdürlüğü’nün düzenlendiği etkinlikte, 15 Temmuz şehitleri anısına 248 adet fidan dikildi.

Etkinliğe; Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, İl Jandarma Alay Komutanı J. Alb. Mesut İnan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz ile akademik ve idari personel, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, 248 demokrasi şehidimizin anısına gerçekleşen fidan dikimi sonrasında hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.