23. Spor Şenliği Açılış Maçıyla Başladı

13.03.2018
23. Spor Şenliği açılış maçı, 12 Mart 2018 tarihinde Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Hemşirelik Fakültesi arasında oynandı.

BESYO Spor Tesisleri’nde gerçekleşen 3x3 (sokak basketbolu) basketbol maçı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak’ın hava atışı ile başladı. Tüm sporculara başarılar dileyen Prof. Dr. Kırnak, maçların fairplay gözetilerek oynanması temennisinde bulundu.

Spor Şenliği, öğleden sonra, Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Bozdoğan MYO arasında oynanan halı saha futbolu müsabakasıyla devam etti.

Şenlikte; basketbol, futbol, voleybol, satranç, masa tenisi ve kort tenisi dallarında oynanacak müsabakalar 27 Nisan’a kadar devam edecek. Ferdi branşlarda (satranç, masa tenisi ve kort tenisi) öğrencilerimiz ve personelimiz turnuvalara katılım gösterebilecek.