2024 Yılının İlk “Doçentlik Deneme Dersleri” Gerçekleştirildi

25.01.2024
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 25 Ocak 2024 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in başkanlığında gerçekleşen derslere; Aydın İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Dekan V. Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran, Aydın İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Özçağ, Aydın İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yücel Bozdağlıoğlu, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hilal Aktamış, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner Aladağ, İTBF Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Caner Işık, Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Olcay Üzengi Aktürk, Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Başak Burcu Eke, jüriliğinde öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran, Ekonometri Bölümü İstatistik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Akdağ, Uluslararası İlişkiler Bölümü Siyasi Tarih Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Bilgenoğlu, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Derya Atik, Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eyüp Yılmaz, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berna Akyüz Sizgen, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektrik Makineleri ve Güç Elektroniği Ana Bilim Dalı  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Atilla Dönük, Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Rehberliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vedat Acar, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.