18. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI KAPANIŞ YEMEĞİ İLE SON BULDU

08.02.2016
Üniversitemiz ve İnternet Teknolojileri Derneği işbirliği ile TÜBİTAK destekli gerçekleşen 18. Akademik Bilişim Konferansı’nın sona ermesinin ardından Üniversitemiz tarafından 5 Şubat 2016 tarihinde Aymira tesislerinde kapanış yemeği verildi.

Yemeğe Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile sponsor firmaların temsilcileri katıldı.

Özellikle bilişim ve teknoloji alanında atılımlar yaparak dışa bağımlılığı en düşük seviyeye getirmemiz gerektiğini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. BİRCAN, konferansa katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

Yemekte sponsor firmalara ve katkı sağlayan akademisyenlere plaket takdim edilirken, çekilişlerle dağıtılan hediyeler katılımcıların ilgisini çekti.