15 Temmuz Programında Şehitlerimizi Dualarla Andık

15.07.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Törenlerine katıldı.

Tellidede Mezarlığı’nda bulunan şehitlikte başlayan törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, il protokolü, şehit yakınları, gaziler STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'un çelenk sunumunun ardından şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından şehit mezarlarına çiçekler bırakıldı.

Kemer Mezarlığı'ndaki şehitliğin ziyaret edilmesi, 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitler için dualar okunmasının ardından Atatürk Kent Meydanı’nda Üniversitemiz tarafından düzenlenen 15 Temmuz Fotoğraf Sergisinin açılışı gerçekleşti.

Serginin ardından 15 Temmuz’da şehadete eren kahraman Şehidimiz Nedip Cengiz Eker’in Efeler İlçemizde ikamet eden ailesi ziyaret edildi.