Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Gerçekleşti

10.11.2020
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde düzenlenen anma programı, 10 Kasım 2020 tarihinde, Üniversitemiz Tralleis Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Programa, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe, daire başkanları, şube müdürleri ve idari personel katıldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz’ün, Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan program, 09.05’te Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı  ile devam etti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kalbimizde yaşasa da, bedeninin ebediyete intikalinin bir yıl dönümünü daha idrak ettiğimizi belirterek konuşmasına başlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol,  Ulu önderin huzurunda, bize bu vatanı emanet etmek için kanlarını döken tüm şehitlerimize ve silah arkadaşlarına saygılarını arz ederek konuşmasına son verdi. 

Pandemi sürecinde sosyal mesafe kurallarıyla gerçekleşen program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN