Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

DUYURU ARŞİVİ ( 2021 - Şubat )
Toplam : 9 Duyuru

Staj Seferberliği Başvuruları Başladı
22.02.2021
Staj Seferbirliği Projesi üniversitelerde eğitim gören ve staj yaparak deneyim kazanmak isteyen öğrencilerin liyakat ilkelerine dayalı ve fırsat eşitliği sağlayan Kariyer Kapısı platformu üzerinden staj imkânı yakalamasına olanak sağlamaktadır. Platform üzerinden açılan ilana başvuran adaylar, işverenler tarafından; Akademik / Mesleki, Sanatsal / Sosyal ve Sportif Yeterlikleri üzerinden değerlendirilmektedir. Staj tekli@257; gönderme aşamasında adayların kimlik bilgileri işverenlerin erişimine açılmamaktadır. Bu sayede adaylar sadece sahip oldukları nitelikler özelinde değerlendirilmekte ve fırsat eşitliğine sahip olmaktadır. Staj Başvuru Tarihleri: 22 Şubat - 22 Mart 2021 Ayrıntılı bilgi için https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBiS) - Sağlık Bakanlığı HES Kodu Entegrasyonu
19.02.2021
Öğrencilerimizin, COViD-19 risk durumunu hızlı bir şekilde sorgulanarak öğretim elemanlarına bilgi akışı sağlayabilmek için, Sağlık Bakanlığı ile yapılan HES  (Hayat Eve Sığar) Kodu Kurumsal Sorgulama Protokolü kapsamında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBiS) ile HES Kodu sistemi entegrasyonu çalışmaları tamamlanarak sistem öğrenci ve öğretim elelamlarımızın kullanımına açılmıştır. Öğrenciler tarafından OBiS sistemine girilen HES Kodları, kontrollü sosyal hayat kapsamında öğrencilerin COVID-19 hastalığı açısından herhangi bir risk taşıyıp taşımadığını bilgisini Sağlık Bakanlığı sisteminden anlık ve hızlı bir şeklde sorgulamaktadır. Öğretim elemanları OBiS içerisinde yer alan Ders Şube Öğrenci Listelerinde, derse kayıtlı öğrencilerin risk durumlarını görerek isterlerse anlık olarak toplu sorgulama yapabilmektedirler. Ayrıca üniversitemiz öğrenci işleri bürolarına gelen ziyaretçilerin de OBiS üzerinden HES kodu sorgulamalarının hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayan sorgulama ekranları ziyaretçilerin kullanıma açılmıştır.

Fulbright Yüksek Lisans, Doktora ve Prof. Dr. Aziz Sancar Doktora Bursu Bilgilendirme Toplantısı
17.02.2021
Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Ankara Merkez Ofisi 1 Mart Pazartesi  günü saat 13:30'da  çevrimiçi olarak Fulbright Yüksek Lisans, Doktora ve Prof. Dr. Aziz Sancar Doktora Bursu konulu bilgilendirme toplantısı düzenleyecektir. Söz konusu etkinlik 100 (Yüz) öğrenci ile sınırlı olup; etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerin aşağıda yer alan bağlantı üzerinden kayıt olmaları gerekmektedir. Etkinlik ZOOM programı üzerinden yapılacak olup; toplantı linki 1 Mart Pazartesi günü 10:00-12:00 saatleri arasında kayıt olan öğrencilerin e-posta adreslerine gönderilecektir. https://forms.gle/aAeijomeTRK8rvXY6

Prof. Dr. Hasan Eren'e Başsağlığı
16.02.2021
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Parazitoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Eren'in annesi Bahriye Eren vefat etmiştir. Cenazesi 16 Şubat 2021 tarihinde Elazığ'da defnedilecektir. Merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Personelimiz Mehmet Gökçe'ye Başsağlığı
16.02.2021
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Personeli Mehmet Gökçe' nin babası vefat etmiştir. Cenazesi Ağrı'da defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Akademik Teşvik Puanı İtiraz Listesi
12.02.2021
Akademik Teşvik Puanı İtiraz Listesi

2020 YILI İÇİN AKADEMİK TEŞVİK ÖDEME LİSTELERİ YAYINLANDI
08.02.2021
2020 Yılı için Akademik Teşvik ödeme listeleri yayınlandı

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ DUYURU
08.02.2021
Üniversitemizde; Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği kapsamında birimlerin 2020 yılı için Akademik Teşvik Ödeme Listeleri ve Puanları kapsamında öğretim elemanlarına yapılacak ödemelerin Akademik Teşvik Başvuru Takviminde ilan edilen başvuru sonuçlarına itirazların komisyon tarafından kesin karara bağlanması ve sonuçlandırılması tarihi 15 Şubat 2021 olması nedeniyle Şubat ayı ödemesinin 05.02.2021 tarihli duyuruda yayımlanan puanlar üzerinden KBS girişinin yapılması, 15.02.2021 tarihinde Akademik Teşvik İtiraz sonuçlarının karara bağlanıp ilan edildikten sonra öğretim elemanlarının oluşacak olan farklarının ek bordro ile yapılması gerekmektedir.

Prof. Dr. Hasan Erden' Başsağlığı
01.02.2021
Veteriner Fakültesi Anatomi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Erden'nin annesi Şerife Erden vefat etmiştir. Cenazesi Silifke de defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN