Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

DUYURU ARŞİVİ ( 2021 - Ocak )
Toplam : 9 Duyuru

Prof. Dr. Uğur Şirin'e Başsağlığı
20.01.2021
Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Şirin'in babası Mustafa Şirin vefat etmiştir. Cenazesi 20 Ocak 2021 tarihinde Alanya'da defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz

Üniversitemiz Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi Yayınlandı
15.01.2021
Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği uyarınca, Üniversitemiz Senatosu tarafından oluşturulan Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu, “Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi yayınlandı.

Prof. Dr. Musa Şamil Akyıl'a Başsağlığı
15.01.2021
Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Musa Şamil AKYIL'ın annesi Fatime AKYIL, 15 Ocak 2021 tarihinde vefat etmiştir. Cenazesi memleketi Trabzon'da defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Üyesi Başvuru Çağrısı
13.01.2021
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK), 13 üyeden oluşmakta olup, üyelerden biri yükseköğretim öğrencisidir. Mevcut öğrenci üyenin görev süresinin dolmuş olması nedeniyle Yükseköğretim Kalite Güvencesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Yönetmeliği’nin 5. maddesi uyarınca yeni bir öğrenci üye Kurul’a dahil edilecektir. Üye başvurusu için gerekli belgeler zip dosyası halinde 20 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar basvuru@yokak.gov.tr e-posta adresine iletilebilir. Başvuru sonucu https://yokak.gov.tr/ adresinden ilan edilecektir.

Personelimiz Kadriye Kevser Kılıç'a Başsağlığı
06.01.2021
Veteriner Fakültesi Personeli Kadriye Kevser Kılıç'ın annesi Ayser Yeşilsu vefat etmiştir. Cenaze, 6 Ocak 2021 tarihinde ikindi namazına müteakip Bozdoğan'da defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

8. GİV Girişimcilik Ödülleri
06.01.2021
Cumhurbaşkanlığı Himayesinde ve KOSGEB desteği ile 28-29 Mayıs 2021 tarihlerinde 8. GİV Girişimcilik Ödülleri gerçekleşecektir. Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından her yıl girişimciyi desteklemek ve başarılı girişimcileri desteklemek, fikirlerini girişime dönüştürmek isteyen girişimcileri cesaretlendirmek, basın yayın dünyasında girişimciliğin farkındalığını ve etkinliğini artırmak, girişimciliği destekleyen kamu yöneticilerini özendirmek amacıyla düzenlenen bir yarışmadır. Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından 2011 yılından itibaren İstanbul'da verilmeye başlayan GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİnin 8'incisini TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ programıyla birlikte Konya'da gerçekleştirilecektir. Ödül kategorilerini zenginleştirerek, çerçevesi genişletilen GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ tüm ekosistemde büyük bir heyecan uyandırmak ve kamuoyunun ilgisine mazhar olmaktadır. 8. GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ bu yıl 9 kategoride yeni sahiplerini bulacak. Ödül Kategorileri:  GİV Özel Ödülü Proje-Fikir Ödülleri (para ödülü) Kurumsal Girişimcilik Ödülü Yeni Girişimcilik Ödülü Üniversite Girişimcilik Kulup Ödülü Kamu Yöneticisi Ödülü Akademisyen Ödülü E-Ticaret Girişim Ödülü Basın/Yayın/Medya Ödülü Proje Fikir Ödülleri Birincilik Ödülü 50.000TL İkincilik Ödülü 30.000TL Üçüncülük Ödülü 20.000TL  

Öğr.Gör. Serap Karagöz'e Başsağlığı
06.01.2021
Üniversitemiz Aydın MYO Öğr.Gör. Serap Karagöz'ün babası, Mehmet Tunç vefat etmiştir. Cenazesi, 6 Ocak 2021 Çarşamba günü İzmir Dikili'de toprağa verilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi (AYEUM) Veri Tabanı Aboneliği Gerçekleşti
05.01.2021
Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi (AYEUM); yüksek lisans, doktora öğrencilerine, doktora sonrası araştırmacılara, akademisyenlere, kamu kurum ve kuruluşlarındaki uzmanlara bilimsel araştırma yöntemlerini ve bilimsel araştırma sürecinde kullanılan bilgisayar yazılımlarını ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlayan video içerikli bir veri tabanıdır. Kayıt olmak için; Personel ve öğrenciler için sisteme üye ol kısmından sadece Kurumsal Mail Adresleriyle üye olunmaktadır. Mail uzantısı adu.edu.tr, stu.adu.edu.tr  şeklindedir. Üye olunduktan sonra mail adreslerine bir doğrulama kodu gelecek olup, onaylama işlemi gerçekleştirildikten sonra AYEUM Veri Tabanına giriş yapılabilecektir. Erişim: https://www.ayeum.com/

Diyaliz Resertifikasyon Sınavı İptal Edildi
03.01.2021
Üniversitemiz Hastanesinin Diyaliz Resertifikasyon Sınavı iptal edildi. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 56733164 Sayı ve 16/122020 tarihli Diyaliz ve Üremeye Yardımcı Tedavi Uygulamaları Eğitimleri ile Resertifikasyon Sınavları konulu yazıya istinaden 29 Aralık 2020 tarihinde yapılması planlanan resertifikasyon sınavı ve 18 Ocak 2021 tarihinde başlanması planlanan Diyaliz Eğitim programı Bakanlığın ikinci bir emrine kadar durdurulmuştur.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN