DUYURU ARŞİVİ ( 2019 - Haziran )
Toplam : 13 Duyuru

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli Aysel Alkış’a Başsağlığı
27.06.2019
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli Aysel Alkış’ ın eşi vefat etmiştir. Cenazesi 28 Haziran 2019 tarihinde ikindi namazına müteakip Antalya Aksu Yurtpınar Camii’nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sosyal Çalışma Programı Başvuru Tarihleri Açıklandı
26.06.2019
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından üniversite öğrencileri için düzenlenecek olan Sosyal Çalışma Programı'nın başvuruları 25-28 Haziran tarihleri arasında internet üzerinden yapabilecek. Program, üniversite öğrencilerinin çalışma hayatıyla tanışmalarını sağlamak ve onlara çalışma disiplini kazandırmak amacını taşıyor. Açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç olmak üzere akademik ortalaması 2 ve üzeri olan bütün üniversite öğrencilerinin başvurabileceği Program için başvuruların İŞKUR’un internet sitesi üzerinden kabul edileceğini duyuran Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Öğrenciler programa katıldıkları her bir gün için 67,36 TL ödeme almaya hak kazanacak. Ayrıca katılımcıların çalıştıkları süre kadar emekliliklerine etki edecek sigortalarını karşılayacağız.” dedi. Sosyal Çalışma Programlarının, gençleri geleceğe hazırlamayı hedefleyen yeni aktif işgücü piyasası araçlarından birisi olacağını belirten Bakan Selçuk, Bu program sayesinde gençlerimiz yaz tatillerini, sosyal sorumluluk bilinçlerini arttırıp verimli bir şekilde değerlendirecekler. Ayrıca cep harçlıklarını çıkaracaklar ve emekliliklerine sayılacak sigortalılıkları yapılacak. dedi. SOSYAL ÇALIŞMA PROGRAMI 3 AY SÜRECEK! SÇP’lerin Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında, 3 ay süreyle düzenleneceğini aktaran Bakan Selçuk, program süresinin öğrencilerin tatil süresince kendilerine zaman ayırabilmeleri maksadıyla haftada 3 gün ile sınırlandırıldığını belirtti. Bakan Selçuk Temmuz ayı itibarıyla başlayacak Sosyal Çalışma Programları ile asıl maksadımız üniversite öğrencisi gençlerimizin iş hayatına girişlerinde en az teknik beceriler kadar önemli olan; takım içinde çalışma, organize

Prof. Dr. Gülsen Demir için Emeklilik Yemeği Düzenlenecektir
18.06.2019
Fen – Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsen DEMİR için 26 Haziran 2019 Çarşamba günü Keyif Bahçesi'nde emeklilik yemeği düzenlenecektir. Tarih : 26 Haziran 2019 Çarşamba günü Saat : 20:30 Yer : Keyif Bahçesi   NOT : Katılmak isteyenlerin, Sosyoloji Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Ali Erdem AKGÜL’e 24 Haziran akşamına kadar kişi sayısını ve menü seçimini bildirmeleri gerekmektedir. İletişim Bilgileri :  Cep : 0 532 451 65 52 (Doğrudan veya WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.) E-posta : alierdemakgul@gmail.com   MENÜ (Alkol hariç): Ordövr Tabağı Ara Sıcak Salata Meşrubat   Beyaz Et               55 TL. Kırmızı Et              60 TL 1. Seçenek: Tavuk Şiş (cincik etinden) 1. Seçenek: Izgara Köfte 2. Seçenek: Tavuk Kavurma 2. Seçenek: Et Sote

17.06.2019
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayten Taşpınar’ın kayınpederi Talat Taşpınar 16.06.2019 tarihinde vefat etmiştir. Cenazesi 17.06.2019 tarihinde Niğde’nin Bademdere kasabasında öğle namazına mütakiben defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

14.06.2019
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Kemal ERGİN'in babası Abdullah ERGİN 13.06.2019 Perşembe günü vefat etmiştir. Merhumun cenazesi 14.06.2019 tarihinde İzmir/Çeşme Ilıca Zekiye Boyacı Camisinden Cuma namazına müteakip kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

2018-2019 Yaz Okulu Duyurusu
14.06.2019
2018-2019 Yaz Okulu ders kayıtları için yapılması gereken işlemler ve yaz okuluna ilişkin uygulama esaslarına ilişkin duyuru açıklanmıştır.

Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!
14.06.2019
Üniversitemizden mezun olacak öğrencilerin 'mezun olabilir' duruma geçebilmesi için öncelikle Merkez Kütüphane'den ve Birim Kütüphanelerden aldığı kitapları iade etmesi ve geciktirmeden kaynaklı borcu varsa ödeme yapması gerekmektedir.Bu koşulları sağlayan öğrenci OBİS üzerinden 'mezun duruma 'geçebilecektir.

Bütünleme Sınavlarında Tarih Değişikliği
11.06.2019
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı bahar yarıyılı bütünleme tarihlerinin 10-18 Haziran 2019 olarak güncellenmesi hususunu içeren Senato kararı açıklanmıştır.

Manga Konseri İleri Bir Tarihe Ertelenmiştir
10.06.2019
Üniversitemizin tüm bölümlerinin katılımıyla düzenlenen Mezuniyet Törenimiz renkli görüntülere sahne olurken, tören sonrası gerçekleştirilmesi planlanan Manga Konseri hava muhalefeti sebebiyle ileriki bir tarihe ertelenmiştir.

Mezuniyet Törenimiz tvDEN ekranlarında canlı yayınlanacaktır.
10.06.2019
10 Haziran 2019 Pazartesi günü gerçekleşecek Mezuniyet Törenimiz saat 18.00'dan itibaren tvDEN ekranlarında canlı olarak izlenebilecektir.

10.06.2019
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Personeli Zeynel Mutluay'ın, ablası Nurşen Mutluay Elitok vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Öğretim Üyesi İlanı
10.06.2019
Üniversitemiz çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre ekte belirtilen Ana Bilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

01.06.2019
Üniversitemiz Basın ve Halkla ilişkiler personeli Akif Çerçi'nin babası Ahmet Mahmut ÇERÇİ vefat etmiştir. Cenazesi 02.06.2019 tarihinde öğle namazına müteakip Akmescit Camii'nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.