DUYURU ARŞİVİ ( 2016 - Haziran )
Toplam : 14 Duyuru

Acil AB Rh- Kana İhtiyaç Vardır !
30.06.2016
Üniversitemiz personeli Cüneyt Oral'ın akrabası Tekin İşgören'in acil AB Rh- kana ihtiyacı vardır. Kan vermek isteyenlerin Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesine başvurması önemle rica olunur.

Bayramlaşma Töreni
29.06.2016
Ramazan Bayramı nedeniyle Üniversitemizde geleneksel bayramlaşma töreni, 30 Haziran 2016 Perşembe günü saat 11.00'de Rektörlük Binası Protokol Girişinde düzenlenecektir. Personelimize duyurulur.

Gençlik ve Spor Bakanlığından 'Gençler Bizi Hatırlasın' Projesi
22.06.2016
Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençler arasında gönüllülük bilincini ve kültürünü oluşturmak, yaşlı büyüklerini ziyaret etmelerini, tarihi, kültürel, geleneksel değerlerimizi tanımalarını, yaşatmalarını sağlamak ve gençlerin yaşlılarla bağlarını güçlendirmek için ‘GENÇLER BİZİ HATIRLASIN’ projesiyle hem gençlere ulaşmayı hem de gençler ile yaşlılar arasında bağ kurmayı hedefliyor . Gençlerin, yaşanmış fakat yazılmamış sıra dışı bir hayat hikâyesiyle katılacağı yarışmada bakanlık, gençlerin elde ettikleri bilgileri özgün bir biçimde sunmalarını sağlayarak üretkenliklerini desteklemek, Türkçe’nin gençler tarafından doğru ve etkin biçimde kullanılmasını teşvik etmeyi amaçlıyor. Yarışmanın ayrıntıları için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız… http://www.gencgonulluler.gov.tr/genclerbizihatirlasin

RESİM-İŞ VE MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMLARINA ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR
20.06.2016
Eğitim Fakültesi Resim-İş ve Müzik Öğretmenliği programlarına özel yetenek sınavı ile alınacak öğrenci kontenjanları ve başvuru koşulları açıklanmıştır. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilir ya da ek dosyadaki başvuru koşullarını inceleyebilirsiniz... http://www.idari.adu.edu.tr/db/ogrenciisleri/webfolders/topics/DEVLET%20KONSERVATUVARI%20SINAV%20KILAVUZU-2016.pdf

Öğretim Üyesi İlanı
19.06.2016
Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Ayrıntılar için lütfen ek dosyayı indiriniz...

Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’a Başsağlığı
17.06.2016
Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan'ın kayınbabası Hakkı Çan, 17 Haziran 2016 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Personelimiz Yrd. Doç. Dr. Halil Uçal'a Başsağlığı
17.06.2016
Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Uçal'ın Anneannesi Necla İlhan vefat etmiştir. Cenazesi 17 Haziran 2016 Cuma günü (Bugün) - Cuma Namazına müteakip Nazilli Kurtuluş Mahallesi Yıldırım Camii'nden kaldırılacaktır. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Personelimiz Barbaros Vardarlı'ya Başsağlığı
16.06.2016
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu personeli Barbaros Vardarlı'nın Babası Mithat Vardarlı vefat etmiştir. Cenazesi 16 Haziran 2016 Perşembe günü İkindi Namazına müteakip Aydın Merkez Tepecik Camii'nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KONSERVATUVAR ÖZEL YETENEK SINAVI
14.06.2016
T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU YAYIMLANMIŞTIR.

Personelimiz Doç. Dr. Hüseyin Üreten'e Başsağlığı
14.06.2016
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Tarih Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Üreten'in Annesi Havva Üreten vefat etmiştir. Cenazesi 14 Haziran 2016 tarihinde (Bugün) Ankara Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESYO ÖZEL YETENEK SINAVI
13.06.2016
BESYO KONTENJANLARINA ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALIMI İLANI

Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Şükrü Kara’ya Başsağlığı
07.06.2016
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Şükrü Kara’nın annesi Fethiye Kara vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi Denizli’nin Çal ilçesi Yukarı Seyit köyünde 7 Haziran 2016 tarihinde öğle namazına müteakip defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü önünden saat 10.45’te araç kaldırılacaktır. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

YAZ OKULUNDAN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
03.06.2016
- 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Akademik Takvimi - 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Açılacak Birimler ve Açılması Öngörülen Dersler - 2015-2016 Yaz Okulu Ücretleri - 2015-2016 Yaz Okulu Başvurusu için Öğrencinin Yapması Gereken İşlemler - 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Yürütülmesine İlişkin Esaslar Konularındaki ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz... http://www.idari.adu.edu.tr/db/ogrenciisleri/default.asp?idx=393832

Personelimiz Yrd. Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu'na Başsağlığı
03.06.2016
Üniversitemiz Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu’nun kayın validesi Elif Öner vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi 3 Haziran 2016 tarihinde Cuma Namazı'na müteakip Kuyucak Beş Eylül Camii' nden kaldırılacaktır. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.